Kotia etsii

21.1.2020

TAPSU ja TIPSU

Syntyneet arviolta 9/2019.

Tipsu ja Tapsu tulivat isommasta kissapopulaatiosta esyn hoiviin.  Tapsu-tyttö on tosi reipas ja ollut porukasta kaikista rohkeimpia.  Tipsu-tyttö vielä vähän vierastaa ihmisen kosketusta, mutta tulee mukavasti lähelle ja turvautuu monesti sisarukseen.
Tipsun ujouden vuoksi samaan kotiin ja vain sisäkissoiksi. Yhdistys leikkauttaa, rokottaa, madottaa ja siruttaa kissat.
 Tapsu

Tipsu

 

 

 

21.1.2020

KYLLIKKI

Syntynyt 5/2019

Maatalon Kyllikki etsii omaa kotia.  Kissa on loppuvuodesta 2019 saapunut esyn sijaiskotiin ja vielä arka. Pienikokoinen. Kyllikki on tottunut muihin kissoihin ja kaipaa kissaseuraa. Olisi hyvä, jos uudessa kodissa olisi kissakokemusta ja kärsivällisyyttä, jotta arka kissa saa aikaa sopeutua. Luovutamme kissat vain sisäkissaksi. Yhdistys leikkauttaa, rokottaa, madottaa ja siruttaa kissan.

 

21.1.2020

PURRE

Purreksi sijaiskodissa kutsuttu, arka isompi kissanpentu etsii omaa kotia. Kodissa on hyvä olla leppoisa kissakaveri. Kissakokemus olisi eduksi, koska ujompi kissa tarvitsee kärsivällisyyttä ja rauhaa sopeutuakseen. Sukupuoleksi arvelemme urosta. Purre leikataan, rokotetaan ja sirutetaan ennen uuteen kotiin luovutusta. Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi.

 

 

21.1.2020

PÖPÖ ja PÖRRÖ

Olemme Pöpö (n.10v) ja Pörrö (n. 5v), olemme leikattuja naaraita.
Aiempaan perheeseen muutti uusi asukas, joka oli kovin allerginen.
Aiemmassa kodissa on asunut  kolme koululaista, jotka olivat rakkaita, Pöpöllä ja Pörröllä oli on myös "paha" tapa nukkua jonkun heistä vieressä. Pöpö on luonteeltaan utelias ja Pörrö hieman arkaluontoisempi uusille ihmisille.
Kissat rokotetaan ja sirutetaan eläinsuojeluyhdistyksen toimesta.

 

 

 21.1.2020

VILI

Vili on 9-vuotias leikattu uros. Vili on rauhallinen mutta samalla hyvinkin leikkisä poika, tykkää palloleikeistä ja laserista.

Vili tykkää huomiosta mutta viihtyy myös omissa oloissaan. Sisäkissana ollut aina ja tykkää tarkkailla

ympäristöä ikkunan takana. Vili on asunut myös toisten kissojen kanssa, eikä ole tullut kovin hyvin toimeen kuin

yhden kissan kanssa joten Vili muuttaa mielellään yksinvaltiaaksi omaan kotiin :)

Madotetaan, rokotetaan ja sirutetaan yhdistyksen toimesta.