Haluatko tukea toimintaamme?

Tue liittymällä jäseneksi, katso lisätietoja Jäseneksi-sivuilta.

 

Olemme saaneet rahankeräysluvan ja nyt voit myös  lahjoittaa haluamasi summan tilille. Kirjoita viestikohtaan "lahjoitus"

Rovaniemen seudun eläinsuojeluyhdistys ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa.

Luvan nro RA/2019/505

Toimeenpanoaika ja -alue 6.6.2019-30.4.2020 Lapin poliisipiiri

Luvan myöntäjä Lapin poliisilaitos

Myöntämispäivä 6.6.2019

Tilinro Rovaniemen esy Nordea FI59 1134 3000 6133 57

Rahankeräyksellä kerättävät varat käytetään erilaiseen ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön, esimerkiksi leikkaus-, sirutus- ja rokotuskampanjoihin, erilaisiin  valistustilaisuuksiin  ja muuhun  neuvontaan, erilaisiin avustuksiin  eläinsuojelutyöhön, sijaiskotitoimintaan, eläinlääkärihoitoa vaativien eläinten eläinlääkärikuluihin, hätäapuun eläinten hyväksi mm. kissapopulaatioiden ehkäisyyn, loukutukseen ja hoitoon, eläinten hoito- ja lopetuskuluihin, eläinsuojelutyötä tekevien avustamiseen eläinsuojelutyön toteuttamisessa ja ennaltaehkäisevässä toiminnassa.

Varoja käytetään sitä mukaa kuin varoja kertyy ja niitä tarvitaan.

 

Otamme vastaan ruoka-apua sekä kissanhiekkalahjoituksia. Ota yhteys yksityisviestillä facesivun kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Osta kannatustuotteita mm.  koruja ja koirien ja kissojen leluja. Niitäon myytävänä tapahtumissa joissa yhdistys on mukana.

 

Tule  mukaan sijaiskodiksi, myymään tuotteita,pitämään keräyspöytää, järjestämään tapahtumia ym. Uudet toimijat ovat tervetulleita mukaan! Erityisesti sijaiskotitarvetta on kissoille.