Rovaniemen Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry vuosikokouskutsu 2019

Rovaniemen Seudun Eläinsuojeluyhdistys on yli satavuotinen yhdistys. Välillä toiminta on ollut hyvinkin aktiivista ja välillä hiljaiseloa. Nyt on aika puhaltaa lisää tuulta purjeisiin esyn toimintaan! Myös täällä pohjoisessa eläimet tarvitsevat apuamme monin tavoin.

Tänä päivänä yhdistys on yksi SEYn eli Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsenyhdistyksistä. Yhdistyksen toiminta-alueena on Rovaniemi ja ympäristökunnat, mutta yhdistys voi ulottaa toimintansa myös edellä mainitun alueen ulkopuolelle. Tavoitteena on nyt laajentaa aktiivista eläinten auttamista myös Rovaniemen alueen ulkopuolelle.

Yhdistyksen kantava voima ovat sen jäsenet. Toimintaamme kustannetaan tällä hetkellä pääasiassa jäsenmaksujen varassa. Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksut menee pääjärjestömme SEYn kautta.. Voimme järjestää erilaisia tapahtumia – keräyksiä, luentoja ja muita valistustapahtumia, leikkaus- ja sirutustapahtumia, loukutuksia, avustusten jakamisia yms. kunhan  on niitä tekijöitä ja varoja kustantamiseen. Hankinnassa on tällä hetkellä mm. kissan – ja koiranloukut joita tarvittaessa voidaan lainata. Tule sinäkin mukaan!

 

Vuosikokouskutsu

Rovaniemen seudun eläinsuojeluyhdistys ry sääntömääräinen vuosikokous pidetään ti 26.2.2019 klo 18 alkaen Asukastuvalla Rovaniemellä.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja muut esille tulevat asiat.

Tervetuloa!

http://rovaniemi.sey.fi/

PS. Jos et pääse kokoukseen mutta toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä!